Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Rikonstruksion i "Bulevardit 18 Shtatori" dhe degëzimeve rrugëve "Rexhep Qosja" dhe "Gole Gushi"

Statusi

Përfunduar

Kosto në euro

1.752.717 €

Kosto në lekë

217.687.424 lekë

Ky projekt është financuar nëpërmjet vendimit të Komitetit të Zhvillimit të Rajoneve datë 16 Tetor 2015, nëpërmjet programit të financimit të infrastrukturës vendore dhe rajonale.

Lloji i projekteverikualifikime urbane
BashkiaGjirokastër
InvestitorëtBashkia Gjirokastër
Kontraktorët
Kompani ndërtimiAlba Konstruksion
Mbikëqyrës punimeshZenit 06
Kompani projektueseATELIER 4
Vendndodhja e projektit