Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Lista tregon vlerën që investitorët i kanë paguar kontraktorëve për secilin lloj të projekteve, sipas kritereve të kërkimit. Manuali i përdorimit përmban më shumë informacion se si të përdoret databaza.
# Projekti Sasia Totale (eur) Sasia Totale (lek)
1 Rikonstruksion i "Bulevardit 18 Shtatori" dhe degëzimeve rrugëve "Rexhep Qosja" dhe "Gole Gushi" 1.752.717 € 217.687.424 Lekë
2 Shëtitorja Gjirokastër, Parku i Viroit (pedonale dhe ndriçim) 1.616.625 € 200.784.801 Lekë
3 Rikonstruksion i hapësirave publike dhe rrugës hyrëse pranë Memorialit të Rilindasve në Gjirokastër 468.762 € 58.220.247 Lekë
4 Projekte në parkun e Viroit (1) Sistemim i parkut Viroit; (2) Rikonstruksion i rrugës në parkun e "Viroit" nga ana e qytetit; (3) Ndriçim i trotuarit në parkun e "Viroit" nga ana e qytetit. 405.791 € 50.399.203 Lekë
5 Rikonstruksioni i rrugës Picar-Kolonjë, Faza II 344.127 € 42.740.542 Lekë
6 Rikonstruksioni i shkollës së mesme "Siri Shapllo", Bashkia Gjirokastër 266.070 € 33.045.881 Lekë
7 Projekti "Shkolla, qendër komunitare": Terrene sportive në 4 shkolla në Bashkinë Gjirokastër 260.392 € 32.340.647 Lekë
8 Rruga pranë shtëpisë së Ismail Kadaresë 218.090 € 27.086.739 Lekë
9 Ndërtim i tregut industrial në qytetin e Gjirokastrës 216.860 € 26.934.071 Lekë
10 Projektet e infrastukturës rrugore të qytetit, loti 3 207.007 € 25.710.245 Lekë
11 Projektet e infrastukturës rrugore të qytetit, loti I 192.388 € 23.894.592 Lekë
12 Projektet e infrastukturës rrugore të qytetit, loti 2 168.081 € 20.875.662 Lekë
13 Rehabilitim dhe sistemim i sheshit në qendër të fshatit "Asim Zeneli", qendër e Komunës Antigonë 149.424 € 18.558.428 Lekë
Total: 6.266.334,00 778.278.482,00 Lekë
Lista tregon vlerën që investitorët i kanë paguar kontraktorëve për çdo projekt, sipas kritereve të kërkimit. Manuali i përdorimit përmban më shumë informacion se si të përdoret databaza.
# Lloji i projekteve Sasia Totale (eur) Sasia Totale (lek)
1 rikualifikime urbane 4.243.894 € 527.091.675 Lekë
2 rrugë 1.129.692 € 140.307.780 Lekë
3 kopshte dhe shkolla 526.462 € 65.386.528 Lekë
4 të tjera 216.860 € 26.934.071 Lekë
5 sheshe 149.424 € 18.558.428 Lekë
Total: 6.266.332,00 778.278.482,00 Lekë
Lista tregon vlerën që investitorët i kanë paguar kontraktorëve, sipas kritereve të kërkimit. Manuali i përdorimit përmban më shumë informacion se si të përdoret databaza.
# Investitori Sasia Totale (eur) Sasia Totale (lek)
1 Bashkia Gjirokastër 6.266.332 € 778.278.482 Lekë
Total: 6.266.332,00 778.278.482,00 Lekë
Lista tregon vlerën që kontraktuesit kanë marrë nga investitorët, sipas kritereve të kërkimit. Manuali i përdorimit përmban më shumë informacion se si të përdoret databaza.
# Kontraktuesi Sasia Totale (eur) Sasia Totale (lek)
1 Alba Konstruksion (kompani ndërtimi) 1.727.499 € 214.555.424 Lekë
2 Alb Building (kompani ndërtimi) 808.312 € 100.392.401 Lekë
3 Cobial (kompani ndërtimi) 808.312 € 100.392.400 Lekë
4 Boshnjaku B (kompani ndërtimi) 468.762 € 58.220.247 Lekë
5 ERAL (kompani ndërtimi) 436.595 € 54.225.046 Lekë
6 Beqiri (kompani ndërtimi) 343.639 € 42.679.942 Lekë
7 Fusha (kompani ndërtimi) 233.699 € 29.025.447 Lekë
8 Derveni 1 (kompani ndërtimi) 218.090 € 27.086.739 Lekë
9 Company Riviera 2008 (kompani ndërtimi) 216.285 € 26.862.594 Lekë
10 A.L-ASFALT (kompani ndërtimi) 202.895 € 25.199.602 Lekë
11 Shqiponja-M (kompani ndërtimi) 149.424 € 18.558.428 Lekë
12 BE-IS (kompani ndërtimi) 133.035 € 16.522.941 Lekë
13 B93 (kompani ndërtimi) 133.035 € 16.522.940 Lekë
14 Elkri (kompani projektuese) 96.194 € 11.947.296 Lekë
15 Bashkimi L (kompani ndërtimi) 96.194 € 11.947.296 Lekë
16 TEA-D (kompani ndërtimi) 84.041 € 10.437.831 Lekë
17 Bilibashi (kompani ndërtimi) 84.041 € 10.437.831 Lekë
18 ATELIER 4 (kompani projektuese) 16.039 € 1.992.000 Lekë
19 Zenit 06 (mbikëqyrës punimesh) 9.179 € 1.140.000 Lekë
20 Arena MK (mbikëqyrës punimesh) 1.063 € 132.077 Lekë
21 Vler-Invest (mbikëqyrës punimesh) Lekë
22 Arkimade (mbikëqyrës punimesh) Lekë
23 Taulant (mbikëqyrës punimesh) Lekë
Total: 6.266.333,00 778.278.482,00 Lekë

Vendndodhjet e projekteve