Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Rehabilitimi i fasadave dhe shesheve qyteti Ulëz (faza përmbyllëse)

Statusi

Përfunduar

Kosto në euro

239.799 €

Kosto në lekë

29.783.017 lekë

Ky projekt është financuar nëpërmjet vendimit të Komitetit të Zhvillimit të Rajoneve datë 13 Qershor 2016, nëpërmjet programit të financimit të infrastrukturës vendore dhe rajonale.

Lloji i projektevefasada
BashkiaMat
InvestitorëtBashkia Mat
Kontraktorët
Kompani ndërtimiUleza Ndertim
Vendndodhja e projektit