Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Rikonstruksion i rrugës "Mujo Ulqinaku" dhe rehabilitimi i fasadave të saj

Statusi

Përfunduar

Kosto në euro

1.912.977 €

Kosto në lekë

237.591.722 lekë

Ky projekt është financuar nëpërmjet vendimit të Komitetit të Zhvillimit të Rajoneve datë 16 Tetor 2015, nëpërmjet programit të financimit të infrastrukturës vendore dhe rajonale.

Lloji i projekteverikualifikime urbane
BashkiaFier
InvestitorëtBashkia Fier
Kontraktorët
Kompani ndërtimiAGBES CONSTRUKSION
Vendndodhja e projektit