Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Lista tregon vlerën që investitorët i kanë paguar kontraktorëve për secilin lloj të projekteve, sipas kritereve të kërkimit. Manuali i përdorimit përmban më shumë informacion se si të përdoret databaza.
# Projekti Sasia Totale (eur) Sasia Totale (lek)
1 Ndërtim i parkut qendror të qytetit, rehabilitim i rrugës "Xoxi Andoni" dhe hapësirave rreth saj 2.405.686 € 298.786.258 Lekë
2 Rikonstruksion i rrugës "Mujo Ulqinaku" dhe rehabilitimi i fasadave të saj 1.912.977 € 237.591.722 Lekë
3 Rikonstruksioni i bulevardit "Jakov Xoxa" 1.680.853 € 208.761.960 Lekë
4 Rikualifikimi urban i rrugës Muharrem Agolli (Pedonale) 1.371.981 € 170.400.081 Lekë
5 Rikonstruksion i rrugës Daullas-Grecalli-Mujalli 1.209.029 € 150.161.430 Lekë
Total: 8.580.526,00 1.065.701.451,00 Lekë
Lista tregon vlerën që investitorët i kanë paguar kontraktorëve për çdo projekt, sipas kritereve të kërkimit. Manuali i përdorimit përmban më shumë informacion se si të përdoret databaza.
# Lloji i projekteve Sasia Totale (eur) Sasia Totale (lek)
1 rikualifikime urbane 5.690.645 € 706.778.061 Lekë
2 bulevarde 1.680.853 € 208.761.960 Lekë
3 rrugë 1.209.029 € 150.161.430 Lekë
Total: 8.580.527,00 1.065.701.451,00 Lekë
Lista tregon vlerën që investitorët i kanë paguar kontraktorëve, sipas kritereve të kërkimit. Manuali i përdorimit përmban më shumë informacion se si të përdoret databaza.
# Investitori Sasia Totale (eur) Sasia Totale (lek)
1 Bashkia Fier 8.580.527 € 1.065.701.451 Lekë
Total: 8.580.527,00 1.065.701.451,00 Lekë
Lista tregon vlerën që kontraktuesit kanë marrë nga investitorët, sipas kritereve të kërkimit. Manuali i përdorimit përmban më shumë informacion se si të përdoret databaza.
# Kontraktuesi Sasia Totale (eur) Sasia Totale (lek)
1 AGBES CONSTRUKSION (construction company) 8.580.527 € 1.065.701.451 Lekë
Total: 8.580.527,00 1.065.701.451,00 Lekë

Vendndodhjet e projekteve