Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Ndërtim, sistemim, asfaltim i rrugës kryesore të fshatit Dragostunjë, njësia administrative Qendër, Librazhd

Statusi

Përfunduar

Kosto në euro

1.299.320 €

Kosto në lekë

161.375.560 lekë

Ky projekt është financuar nëpërmjet vendimit të Komitetit të Zhvillimit të Rajoneve datë 13 Qershor 2016, nëpërmjet programit të financimit të infrastrukturës vendore dhe rajonale.

Lloji i projekteverrugë
BashkiaLibrazhd
InvestitorëtBashkia Librazhd
Kontraktorët
Kompani ndërtimiSalillariBuilding Construction
Vendndodhja e projektit