Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Rikonstruksion dhe zgjerim i rrugës Divjakë-Gërmenj

Statusi

Përfunduar

Kosto në euro

1.210.580 €

Kosto në lekë

150.353.998 lekë

Ky projekt është financuar nëpërmjet vendimit të Komitetit të Zhvillimit të Rajoneve datë 21 Mars 2017, nëpërmjet programit të financimit të infrastrukturës vendore dhe rajonale.

Lloji i projekteverrugë
BashkiaDivjakë
InvestitorëtBashkia Divjakë
Kontraktorët
Kompani ndërtimiAGRI ConstruksionT&T BETON
Mbikëqyrës punimeshC.E.C GROUP
Vendndodhja e projektit