Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Ngritje e portalit administrativ dhe promovimit të atraksioneve kulturore-historike dhe turistike në Bashkinë e Fierit

Statusi

Përfunduar

Kosto në euro

117.872 €

Kosto në lekë

14.639.670 lekë

Ky projekt është financuar nëpërmjet vendimit të Komitetit të Zhvillimit të Rajoneve datë 13 Korrik 2016, nëpërmjet programit të financimit të Shqipërisë Dixhitale (inovacioni dhe teknologjia e informacionit dhe komunikimit).

Lloji i projekteveprojekte dixhitale
BashkiaFier
InvestitorëtBashkia Fier
Kontraktorët
Kompani teknologjieINFOSOFT SYSTEMS
Vendndodhja e projektit