Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Rehabilitim i fasadave dhe rikonstruksion i rrugës "Rauf Nallbani", si dhe rijetëzimi i hapësirës së terminalit të autobuzave

Statusi

Përfunduar

Kosto në euro

1.146.616 €

Kosto në lekë

142.409.769 lekë

Ky projekt është financuar nëpërmjet vendimit të Komitetit të Zhvillimit të Rajoneve datë 13 Shkurt 2017, nëpërmjet programit të financimit të infrastrukturës vendore dhe rajonale.

Lloji i projekteverikualifikime urbane
BashkiaFier
InvestitorëtBashkia Fier
Kontraktorët
Kompani ndërtimiEurondërtim 2000A.L-ASFALT
Vendndodhja e projektit