Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Rikualifikim i hapësirave në të dyja anët e rrugës "Pavarësia" dhe sistemimet e rrugëve dalëse në plazh- Loti 1

Statusi

Përfunduar

Kosto në euro

1.837.933 €

Kosto në lekë

228.271.305 lekë

Ky projekt është financuar nëpërmjet vendimit të Komitetit të Zhvillimit të Rajoneve datë 2 shkurt 2015, nëpërmjet programit Infrastruktura vendore dhe rajonale.

Lloji i projekteverrugë
BashkiaDurrës
InvestitorëtBashkia Durrës
Kontraktorët
Kompani ndërtimiBeladiBEAN
Vendndodhja e projektit