Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Ndërhyrje për rehabilitimin urban dhe gjelbërimin përgjatë segmentit "Plepa në Durrës deri Hyrje Vlorë"

Statusi

Përfunduar

Kosto në euro

1.103.143 €

Kosto në lekë

137.010.299 lekë

Ky projekt është financuar nëpërmjet vendimit të Komitetit të Zhvillimit të Rajoneve datë 6 Gusht 2014, nëpërmjet programit të financimit të infrastrukturës vendore dhe rajonale.

Lloji i projekteveprojekte gjelbërimi
BashkiaProjekt Kombëtar
InvestitorëtFondi Shqiptar i Zhvillimit
Kontraktorët
Kompani projektueseGARDEN LINE
Vendndodhja e projektit