Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Qendra Multifunksionale e Shërbimeve në Bashkinë Dropull

Statusi

Përfunduar

Kosto në euro

686.932 €

Kosto në lekë

85.316.927 lekë

Qendra Multifunksionale e Shërbimeve në Bashkinë Dropull është një ndërtesë e rikonstruktuar qe sjell nën një çati një numër shërbimesh të ofruara për komunitetin nga bashkia Dropull. Projekti për rikonstruksionin e ndërtesës dhe krijimin e qendrës filloi në nëntor 2016 dhe u financua nga Fondi i Zhvillimit të Rajoneve. Që nga nëntori 2017, në këtë qendër është vendosur dhe Këndi i Bashkimit Europian për bashkinë Dropull. Në këtë qendër qytetarët, bizneset dhe organizata jo qeveritare mund të marrin informacion mbi BE-në dhe mundësitë për financim nga projektet e ndryshme të saj. Ky projekt është financuar nëpërmjet vendimit të Komitetit të Zhvillimit të Rajoneve datë 9 prill 2014, nëpërmjet programit Infrastruktura vendore dhe Rajonale.

Lloji i projektevendërtesa
BashkiaDropull
InvestitorëtBashkia Dropull
Kontraktorët
Kompani ndërtimiAlba Konstruksion
Vendndodhja e projektit