Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Sistemi multifunksional "Smart City", Lungomare

Statusi

Përfunduar

Kosto në euro

511.024 €

Kosto në lekë

63.469.200 lekë

Ky projekt është financuar nëpërmjet vendimit të Komitetit të Zhvillimit të Rajoneve datë 12 prill 2017, nëpërmjet programit Shqipëria Digjitale (inovacion dhe teknologjia e informacionit dhe komunikimit.

Lloji i projekteveprojekte dixhitale
BashkiaVlorë
InvestitorëtBashkia Vorë
Kontraktorët
Kompani teknologjieCommunication Progress
Vendndodhja e projektit