Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Lista tregon vlerën që investitorët i kanë paguar kontraktorëve për secilin lloj të projekteve, sipas kritereve të kërkimit. Manuali i përdorimit përmban më shumë informacion se si të përdoret databaza.
# Projekti Sasia Totale (eur) Sasia Totale (lek)
1 Rikonstruksioni i shkollës së mesme "Ali Demi", Bashkia Vlorë 1.600.334 € 198.761.455 Lekë
2 Rehabilitimi i Plazhit Vlorë - Mbushja me rërë (pjesë e projektit Lungomare, Vlorë) 1.448.696 € 179.928.000 Lekë
3 Rikualifikim i bllokut të banesave e kufizuar nga rrugët "Bulevardi Ismail Qemali", rruga "Hasan Kushta", "Gjergj Araniti" 942.995 € 117.120.000 Lekë
4 Rehabilitim dhe asfaltim i disa akseve kryesore të qytetit të Vlorës 871.375 € 108.224.716 Lekë
5 Gjelbërimi i vijës bregdetare të qytetit të Vlorës, Lungomare 835.950 € 103.824.931 Lekë
6 Rikualifikim i bllokut të banesave e kufizuar nga rrugët "Bulevardi Ismail Qemali", rruga "Kosova", "Gjergj Araniti" 817.027 € 101.474.767 Lekë
7 Projekt pilot për integrimin e zonës informale në lagjen Kushtrimi 628.019 € 77.999.999 Lekë
8 Rikonstruksioni i shkollës së mesme "Halim Xhelo" 563.401 € 69.974.394 Lekë
9 Sistemi multifunksional "Smart City", Lungomare 511.024 € 63.469.200 Lekë
10 Rikonstruksioni i shkolles 9-vjecare Rilindja 488.197 € 60.634.039 Lekë
11 Rehabilitim i rrugëve "Ramzie Gjebrea" dhe "Gjon Bocari", Loti 1 478.212 € 59.393.880 Lekë
12 Rikulifikimi i bllokut të banesave kufizuar nga rrugët "Bulevardi Çamëria", rruga "Pelivan Leskaj", rruga "Bulevardi Pavarësia", rruga "Kujtim Beqiri-Pirro Sava" 473.430 € 58.800.024 Lekë
13 Rikualifikimi i bllokut të banesave kufizuar nga rrugët "Bulevardi Çamëria", rruga "Pelivan Leskaj", rruga "Ibrahim Abdulai", rruga "Kujtim Beqiri-Pirro Sava" 417.486 € 51.851.722 Lekë
14 Ndërtim shkolla 9 vjeçare "Pilo Prifti", fshati Novoselë, Komuna Novoselë 382.424 € 47.497.121 Lekë
15 Ndërhyrje për mbrojtjen detare të plazhit, të formuar nga projekti i Lungomares 284.406 € 35.323.193 Lekë
16 Rikonstruksion "Ura e Zvërnecit", Nartë-Vlorë 265.181 € 32.935.419 Lekë
17 Rikonstruksion i palestrës sportive të mbuluar, në shkollën fillore "Ismail Qemali", Vlorë 201.722 € 25.053.876 Lekë
18 Rikonstruksioni i rrugëve "Zigur Lelo" dhe "Shefit Zeno" 173.338 € 21.528.570 Lekë
19 Rikonstruksion i shkollës 9- vjeçare “Zigur Lelo”, Vlorë 173.338 € 21.528.570 Lekë
20 Gjelbërim, sistemim rrugor Pashë Aliman-Orikum Llogara 169.803 € 21.089.580 Lekë
21 Vlerësimi dhe hedhje e të dhënave gjeohapsinore ekzistuese në platformën e Sistemit Gjeografik të GIS 161.031 € 20.000.000 Lekë
22 Projekti "Shkolla, qendër komuitare": Terrene sportive në shkolla 9 vjeçare ( Shkolla "Teli Ndini" ; Shkolla "4 Herojnt ë"; Shkolla "Marigo Posio"; Shkolla "Ibrahim Kushta"; Shkolla "Zigur Lelo"; Shkolla "Rilindja") 152.111 € 18.892.200 Lekë
23 Bulevardi përgjatë unazës së re, Orikum 108.473 € 13.472.384 Lekë
24 Rikonstruksion kopshti nr.10, Vlorë, Bashkia Vlorë 100.289 € 12.455.832 Lekë
25 Rikonceptimi i sheshit para Bashkisë Orikum 91.606 € 11.377.419 Lekë
Total: 12.339.868,00 1.532.611.291,00 Lekë
Lista tregon vlerën që investitorët i kanë paguar kontraktorëve për çdo projekt, sipas kritereve të kërkimit. Manuali i përdorimit përmban më shumë informacion se si të përdoret databaza.
# Lloji i projekteve Sasia Totale (eur) Sasia Totale (lek)
1 rikualifikime urbane 3.214.339 € 399.220.907 Lekë
2 kopshte dhe shkolla 3.098.415 € 384.823.093 Lekë
3 të tjera 2.626.301 € 326.186.611 Lekë
4 rrugë 1.522.924 € 189.147.166 Lekë
5 projekte gjelbërimi 1.005.753 € 124.914.511 Lekë
6 projekte dixhitale 672.055 € 83.469.200 Lekë
7 bulevarde 108.473 € 13.472.384 Lekë
8 sheshe 91.606 € 11.377.419 Lekë
Total: 12.339.866,00 1.532.611.291,00 Lekë
Lista tregon vlerën që investitorët i kanë paguar kontraktorëve, sipas kritereve të kërkimit. Manuali i përdorimit përmban më shumë informacion se si të përdoret databaza.
# Investitori Sasia Totale (eur) Sasia Totale (lek)
1 Bashkia Vorë 9.854.457 € 1.223.923.594 Lekë
2 Fondi Shqiptar i Zhvillimit 1.733.101 € 215.251.193 Lekë
3 Komuna Novoselë 382.424 € 47.497.121 Lekë
4 Bashkia Orikum 369.882 € 45.939.383 Lekë
Total: 12.339.864,00 1.532.611.291,00 Lekë
Lista tregon vlerën që kontraktuesit kanë marrë nga investitorët, sipas kritereve të kërkimit. Manuali i përdorimit përmban më shumë informacion se si të përdoret databaza.
# Kontraktuesi Sasia Totale (eur) Sasia Totale (lek)
1 Colombo (construction company) 1.652.914 € 205.291.897 Lekë
2 B93 (construction company) 1.634.330 € 202.983.739 Lekë
3 KOSTRUTTIVA S.C.P.A. (construction company) 1.008.754 € 125.287.193 Lekë
4 INERTI (construction company) 980.887 € 121.826.116 Lekë
5 GARDEN LINE (design company) 835.950 € 103.824.931 Lekë
6 Fusha (construction company) 800.167 € 99.380.728 Lekë
7 RIVIERA (construction company) 724.348 € 89.964.000 Lekë
8 Shkelqimi 07 (construction company) 675.152 € 83.853.900 Lekë
9 Communication Progress (technology company) 511.024 € 63.469.200 Lekë
10 Company Riviera 2008 (construction company) 507.171 € 62.990.659 Lekë
11 G.P.G. Company (construction company) 471.498 € 58.560.000 Lekë
12 GLAVENICA (construction company) 460.358 € 57.176.473 Lekë
13 AGRI Construksion (construction company) 435.687 € 54.112.358 Lekë
14 Alba Konstruksion (construction company) 408.514 € 50.737.384 Lekë
15 ALUERA (construction company) 364.550 € 45.277.130 Lekë
16 Arifaj (construction company) 265.181 € 32.935.419 Lekë
17 SPEKTRI (construction company) 100.289 € 12.455.832 Lekë
18 FASTECH (technology company) 80.515 € 10.000.000 Lekë
19 SOFT & SOLUTION (technology company) 80.515 € 10.000.000 Lekë
20 PE - VLA - KU (construction company) 76.056 € 9.446.100 Lekë
21 Caushi (construction company) 76.056 € 9.446.100 Lekë
22 JON ALB FLORA (design company) 56.601 € 7.029.860 Lekë
23 BAITEL (construction company) 56.601 € 7.029.860 Lekë
24 Vllaznia (construction company) 39.592 € 4.917.329 Lekë
25 KUPA (construction company) 36.989 € 4.594.083 Lekë
26 M.A.K Studio (supervisory company) 169 € 21.000 Lekë
27 Rean-95 (supervisory company) Lekë
28 Taulant (supervisory company) Lekë
Total: 12.339.868,00 1.532.611.291,00 Lekë

Vendndodhjet e projekteve