Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Gjelbërim, sistemim rrugor Pashë Aliman-Orikum Llogara

Statusi

Përfunduar

Kosto në euro

169.803 €

Kosto në lekë

21.089.580 lekë

Ky projekt është financuar nëpërmjet vendimit të Komitetit të Zhvillimit të Rajoneve datë 10 Tetor 2014, nëpërmjet programit të financimit të infrastrukturës vendore dhe rajonale.

Lloji i projekteveprojekte gjelbërimi
BashkiaVlorë
InvestitorëtBashkia Orikum
Kontraktorët
Kompani ndërtimiB93BAITEL
Kompani projektueseJON ALB FLORA
Vendndodhja e projektit