Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Ndërtimi i pedonales, korsisë së biçikletave, Liqeni Belsh

Statusi

Përfunduar

Kosto në euro

443.671 €

Kosto në lekë

55.103.885 lekë

Ky projekt është financuar nëpërmjet vendimit të Komitetit të Zhvillimit të Rajoneve datë 13 Shkurt 2017, nëpërmjet programit të financimit të Infrastrukturës vendore dhe rajonale.

Lloji i projekteveprojekte rekreacioni
BashkiaBelsh
InvestitorëtBashkia Belsh
Kontraktorët
Kompani ndërtimiVëllezerit Hysa
Mbikëqyrës punimeshZenit 06
Vendndodhja e projektit