Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Ndërtimi i shkollës së mesme 'Shote Galica', Fushë-Krujë

Statusi

Përfunduar

Kosto në euro

1.314.262 €

Kosto në lekë

163.231.283 lekë

Ky projekt është financuar nëpërmjet vendimit të Komitetit të Zhvillimit të Rajoneve datë 10 Qershor 2014, nëpërmjet programit të financimit të arsimit dhe sportit.

Lloji i projektevekopshte dhe shkolla
BashkiaKrujë
InvestitorëtBashkia Fushë-Krujë
Kontraktorët
Kompani ndërtimiHastoci
Vendndodhja e projektit