Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Ndërtim i ujësjellësit Dhërmi

Statusi

Përfunduar

Kosto në euro

283.582 €

Kosto në lekë

35.220.906 lekë

Ky projekt është financuar nëpërmjet vendimit të Komitetit të Zhvillimit të Rajoneve datë 9 Korrik 2014, nëpërmjet programit të financimit të Ujësjellës-Kanalizime.

Lloji i projekteveujësjellës dhe kanalizime
BashkiaHimarë
InvestitorëtFondi Shqiptar i Zhvillimit
Kontraktorët
Kompani ndërtimiSalillari
Vendndodhja e projektit