Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Lista tregon vlerën që investitorët i kanë paguar kontraktorëve për secilin lloj të projekteve, sipas kritereve të kërkimit. Manuali i përdorimit përmban më shumë informacion se si të përdoret databaza.
# Projekti Sasia Totale (eur) Sasia Totale (lek)
1 Shëtitorja buzë detit Qeparo, Faza 2 1.509.004 € 187.418.276 Lekë
2 Rikonstruksion i rrugës Kthesa e Pilurit (Himarë)-Vumblo 1.318.700 € 163.782.540 Lekë
3 Rikualifikim urban i sheshit Lukovë 676.328 € 83.999.999 Lekë
4 Projekti i shëtitores buzë detit, Qeparo 624.799 € 77.599.999 Lekë
5 Rehabilitimi i kalldrëmeve dhe i fasadave të fshatit Kudhës 478.068 € 59.375.998 Lekë
6 Rikonstruksion i shkollës së mesme "Spiro Gjiknuri" dhe kthimi në objekt arsimor 9 vjeçar 412.772 € 51.266.322 Lekë
7 Rikonstruksioni i rrugës me lagjen Kondraqe-Qendër-Kallam, Dhërmi 380.614 € 47.272.277 Lekë
8 Ura në rrugën Kondraqa - Qendër - Kallam 379.082 € 47.082.016 Lekë
9 Rikonstruksion shkolla e bashkuar Horë Vranisht, Komuna Vranisht 369.195 € 45.853.975 Lekë
10 Ndërtim i ujësjellësit Dhërmi 283.582 € 35.220.906 Lekë
11 Rehabilitimi i qendrës së fshatit Pilur 210.879 € 26.191.179 Lekë
12 Rikualifikimi urban i sheshit Borsh 210.413 € 26.133.333 Lekë
13 Shkolla e mesme e bashkuar e Kuçit, komuna Vranisht 97.641 € 12.126.996 Lekë
14 Rehabilitim sheshi, fshati Kudhës 80.709 € 10.023.999 Lekë
Total: 7.031.786,00 873.347.815,00 Lekë
Lista tregon vlerën që investitorët i kanë paguar kontraktorëve për çdo projekt, sipas kritereve të kërkimit. Manuali i përdorimit përmban më shumë informacion se si të përdoret databaza.
# Lloji i projekteve Sasia Totale (eur) Sasia Totale (lek)
1 rikualifikime urbane 2.822.749 € 350.585.452 Lekë
2 rrugë 1.699.314 € 211.054.817 Lekë
3 sheshe 967.450 € 120.157.331 Lekë
4 kopshte dhe shkolla 879.608 € 109.247.293 Lekë
5 të tjera 379.082 € 47.082.016 Lekë
6 ujësjellës dhe kanalizime 283.582 € 35.220.906 Lekë
Total: 7.031.785,00 873.347.815,00 Lekë
Lista tregon vlerën që investitorët i kanë paguar kontraktorëve, sipas kritereve të kërkimit. Manuali i përdorimit përmban më shumë informacion se si të përdoret databaza.
# Investitori Sasia Totale (eur) Sasia Totale (lek)
1 Bashkia Himarë 6.281.368 € 780.145.938 Lekë
2 Komuna Vranisht 466.836 € 57.980.971 Lekë
3 Fondi Shqiptar i Zhvillimit 283.582 € 35.220.906 Lekë
Total: 7.031.786,00 873.347.815,00 Lekë
Lista tregon vlerën që kontraktuesit kanë marrë nga investitorët, sipas kritereve të kërkimit. Manuali i përdorimit përmban më shumë informacion se si të përdoret databaza.
# Kontraktuesi Sasia Totale (eur) Sasia Totale (lek)
1 Salillari (construction company) 2.354.410 € 292.417.740 Lekë
2 Besta (construction company) 1.496.443 € 185.858.276 Lekë
3 TEA-D (construction company) 886.742 € 110.133.332 Lekë
4 A.E.K & Co (construction company) 721.668 € 89.631.176 Lekë
5 MANE SHPK (construction company) 624.799 € 77.599.999 Lekë
6 Gjikuria (construction company) 411.903 € 51.158.322 Lekë
7 2Z KONSTRUKSION (construction company) 232.471 € 28.872.885 Lekë
8 Jogi (construction company) 183.650 € 22.809.388 Lekë
9 Totila (construction company) 48.820 € 6.063.498 Lekë
10 Elkri (design company) 40.258 € 5.000.000 Lekë
11 InfraKonsult (supervisory company) 17.101 € 2.124.000 Lekë
12 K&F Consulting (supervisory company) 7.536 € 936.000 Lekë
13 ERMIS - KEST (supervisory company) 3.221 € 399.999 Lekë
14 Natasha Myrtaj (Metohu) (supervisory company) 1.894 € 235.200 Lekë
15 Kristaq Kali (supervisory company) 870 € 108.000 Lekë
Total: 7.031.786,00 873.347.815,00 Lekë

Vendndodhjet e projekteve