Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Rehabilitimi nëpërmjet pyllëzimeve i objektit Makaresh (Krastë-Krujë)

Statusi

Përfunduar

Kosto në euro

237.198 €

Kosto në lekë

29.460.000 lekë

Ky projekt është financuar nëpërmjet vendimit të Komitetit të Zhvillimit të Rajoneve datë 9 Korrik 2014, nëpërmjet programit të financimit të rehabilimit mjedisor, gjelbërimit dhe pyllëzimit.

Lloji i projekteveprojekte gjelbërimi
BashkiaKrujë
InvestitorëtFondi Shqiptar i Zhvillimit
Kontraktorët
Kompani projektueseAlbGarden
Vendndodhja e projektit