Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Ndërtim i pedonales në fshatin turistik Razëm

Statusi

Përfunduar

Kosto në euro

181.864 €

Kosto në lekë

22.587.466 lekë

Ky projekt është financuar nëpërmjet vendimit të Komitetit të Zhvillimit të Rajoneve datë 16 Tetor 2015, nëpërmjet programit të financimit të infrastrukturës vendore dhe rajonale.

Lloji i projektevebulevarde
BashkiaMalësi e Madhe
InvestitorëtBashkia Malësi e Madhe
Kontraktorët
Kompani ndërtimiNIKABetonplus
Mbikëqyrës punimeshHE & SK 11
Vendndodhja e projektit