Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Lista tregon vlerën që investitorët i kanë paguar kontraktorëve për secilin lloj të projekteve, sipas kritereve të kërkimit. Manuali i përdorimit përmban më shumë informacion se si të përdoret databaza.
# Projekti Sasia Totale (eur) Sasia Totale (lek)
1 Rehabilitimi i qendrës së qytetit Koplik 18.977 € 2.356.999 Lekë
2 Rikonstruksion i kopshtit nr. 1 në bashkinë Laç (dy kate) 5.398 € 670.449 Lekë
3 Ndërtim i pedonales në fshatin turistik Razëm 929 € 115.408 Lekë
4 Projekt i Ansamblit Arkitektonik të sheshit Minatori, Memaliaj Lekë
Total: 25.304,00 3.142.856,00 Lekë
Lista tregon vlerën që investitorët i kanë paguar kontraktorëve për çdo projekt, sipas kritereve të kërkimit. Manuali i përdorimit përmban më shumë informacion se si të përdoret databaza.
# Lloji i projekteve Sasia Totale (eur) Sasia Totale (lek)
1 rikualifikime urbane 18.977 € 2.356.999 Lekë
2 kopshte dhe shkolla 5.398 € 670.449 Lekë
3 bulevarde 929 € 115.408 Lekë
4 sheshe Lekë
Total: 25.304,00 3.142.856,00 Lekë
Lista tregon vlerën që investitorët i kanë paguar kontraktorëve, sipas kritereve të kërkimit. Manuali i përdorimit përmban më shumë informacion se si të përdoret databaza.
# Investitori Sasia Totale (eur) Sasia Totale (lek)
1 Bashkia Malësi e Madhe 19.907 € 2.472.407 Lekë
2 Bashkia Laç 5.398 € 670.449 Lekë
3 Bashkia Memaliaj Lekë
Total: 25.305,00 3.142.856,00 Lekë
Lista tregon vlerën që kontraktuesit kanë marrë nga investitorët, sipas kritereve të kërkimit. Manuali i përdorimit përmban më shumë informacion se si të përdoret databaza.
# Kontraktuesi Sasia Totale (eur) Sasia Totale (lek)
1 HE & SK 11 (supervisory company) 25.305 € 3.142.856 Lekë
Total: 25.305,00 3.142.856,00 Lekë

Vendndodhjet e projekteve