Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Rikualifikim i fasadave në Shëtitoren Miqësia dhe rehabilitim i rrugës së Tregut

Statusi

Përfunduar

Kosto në euro

66.514 €

Kosto në lekë

8.261.064 lekë

Ky projekt është financuar nëpërmjet vendimit të Komitetit të Zhvillimit të Rajoneve datë 13 Shkurt 2017, nëpërmjet programit të financimit të infrastrukturës vendore dhe rajonale.

Lloji i projektevefasada
BashkiaPoliçan
InvestitorëtBashkia Poliçan
Kontraktorët
Kompani ndërtimiTotila
Mbikëqyrës punimeshDricons
Vendndodhja e projektit