Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Ndërtimi i shkollës 9 vjeçare fshati Shtrazë, Gjepalaj

Statusi

Përfunduar

Kosto në euro

371.541 €

Kosto në lekë

46.145.342 lekë

Ky projekt është financuar nëpërmjet vendimit të Komitetit të Zhvillimit të Rajoneve datë 18 Prill 2016, nëpërmjet programit të financimit të arsimit dhe sportit.

Lloji i projektevekopshte dhe shkolla
BashkiaShijak
InvestitorëtBashkia Shijak
Kontraktorët
Kompani ndërtimiVICTORIA INVESTRegli
Vendndodhja e projektit