Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Ndërtim KUZ në lagjet nr.1, 2, 3, Cërrik

Statusi

Përfunduar

Kosto në euro

217.176 €

Kosto në lekë

26.973.210 lekë

Ky projekt është financuar nëpërmjet vendimit të Komitetit të Zhvillimit të Rajoneve datë 27 nëntor 2015, nëpërmjet programit Ujësjellës-Kanalizime.

Lloji i projekteveujësjellës dhe kanalizime
BashkiaCërrik
InvestitorëtBashkia Cërrik
Kontraktorët
Kompani ndërtimiErgi
Mbikëqyrës punimeshC.E.C 11
Vendndodhja e projektit