Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Ndërtim dhe rikonstruksion i rrugës që lidh rrugën "Reshit Petrela" me rrugën "Skënder Kosturi" (paralel me rrugën "Jordan Misja")

Statusi

Përfunduar

Kosto në euro

445.729 €

Kosto në lekë

55.359.488 lekë

Ky projekt është financuar nëpërmjet vendimit të Komitetit të Zhvillimit të Rajoneve datë 21 Mars 2017, nëpërmjet programit të financimit të infrastrukturës vendore dhe rajonale.

Lloji i projekteverrugë
BashkiaTiranë
InvestitorëtBashkia Tiranë
Kontraktorët
Kompani ndërtimiAlba Konstruksion
Vendndodhja e projektit