Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Rinovim i infrakstrukturës së bulevardit "Elez Isufi", rrugës "Safet Zhulali" dhe rrugës së "Muzeut"

Statusi

Përfunduar

Kosto në euro

848.495 €

Kosto në lekë

105.383.063 lekë

Ky projekt është financuar nëpërmjet vendimit të Komitetit të Zhvillimit të Rajoneve datë 10 Mars 2016, nëpërmjet programit të financimit të infrastrukturës vendore dhe rajonale.

Lloji i projekteverikualifikime urbane
BashkiaDibër
InvestitorëtBashkia Dibër
Kontraktorët
Kompani ndërtimiAlko Impex Construction
Kompani projektueseRoalb Studio
Vendndodhja e projektit