Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Projekti "Shkolla, qendër komunitare" në Berat

Statusi

Përfunduar

Kosto në euro

59.775 €

Kosto në lekë

7.424.000 lekë

Ndërtimi 3 fushave sportive polifunksionale në ambientet e shkollave, me lote ( Shkolla "Ajet Xhindoli", lagjia Muzakaj prej 2796300 L; Shkolla "28 Nëntori", prej 2976300 L; Shkolla "Xhemal Cekini" prej 3653076 L). Ky projekt është financuar nëpërmjet vendimit të Komitetit të Zhvillimit të Rajoneve datë 10 korrik 2014, nëpërmjet programit të infrastrukturës vendore dhe rajonale.

Lloji i projektevekopshte dhe shkolla
BashkiaBerat
InvestitorëtBashkia Berat
Kontraktorët
Kompani ndërtimiBeqiriSardo
Vendndodhja e projektit