Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Rikonstruksion i rrugës "Shën Maria", Sheqishte

Statusi

Përfunduar

Kosto në euro

389.147 €

Kosto në lekë

48.332.019 lekë

Ky projekt është financuar nëpërmjet vendimit të Komitetit të Zhvillimit të Rajoneve datë 13 Qershor 2016, nëpërmjet programit të financimit të infrastrukturës vendore dhe rajonale.

Lloji i projekteverrugë
BashkiaPatos
InvestitorëtBashkia Patos
Kontraktorët
Kompani ndërtimiVaraku E
Mbikëqyrës punimeshRean-95
Vendndodhja e projektit