Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Rikonstruksion, shtesë 2 anësore kate dhe palestër për shkollën e mesme të përgjithshme, Komuna Vaqarr

Statusi

Përfunduar

Kosto në euro

256.053 €

Kosto në lekë

31.801.747 lekë

Ky projekt është financuar nëpërmjet vendimit të Komitetit të Zhvillimit të Rajoneve datë 10 Qershor 2014, nëpërmjet programit të financimit të arsimit dhe sportit.

Lloji i projektevekopshte dhe shkolla
BashkiaTiranë
InvestitorëtKomuna Vaqarr
Kontraktorët
Kompani ndërtimiEverestCara
Vendndodhja e projektit