Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Sistemimi i qendrës së qytetit të Fushë Arrëzit

Statusi

Përfunduar

Kosto në euro

721.549 €

Kosto në lekë

89.616.372 lekë

Ky projekt është financuar nëpërmjet vendimit të Komitetit të Zhvillimit të Rajoneve datë 19 shtator 2016, nëpërmjet programit Infrastruktura vendore dhe rajonale.

Lloji i projekteverikualifikime urbane
BashkiaFushë-Arrëz
InvestitorëtBashkia Fuzhë Arrëz
Kontraktorët
Kompani ndërtimiKronos KonstruksionEverest
Mbikëqyrës punimeshTaulant
Vendndodhja e projektit