Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Pedonalja e qytetit dhe Unaza e Poshtme, Bulqizë

Statusi

Përfunduar

Kosto në euro

817.638 €

Kosto në lekë

101.550.698 lekë

Ky projekt është financuar nëpërmjet vendimit të Komitetit të Zhvillimit të Rajoneve datë 25 Shkurt 2015, nëpërmjet programit të financimit të infrastrukturës vendore dhe rajonale.

Lloji i projekteverikualifikime urbane
BashkiaBulqizë
InvestitorëtBashkia Bulqizë
Kontraktorët
Kompani ndërtimiGjoka Konstruksion
Mbikëqyrës punimeshErald G
Vendndodhja e projektit