Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Lista tregon vlerën që investitorët i kanë paguar kontraktorëve për secilin lloj të projekteve, sipas kritereve të kërkimit. Manuali i përdorimit përmban më shumë informacion se si të përdoret databaza.
# Projekti Sasia Totale (eur) Sasia Totale (lek)
1 Rivitalizimi i sheshit publik para hyrjes së portit 120.242 € 14.934.000 Lekë
2 Rikualifikim i fasadave në qytetin e Durrësit 21.623 € 2.685.600 Lekë
3 Qendra polifunksionale dhe e shërbimeve 16.908 € 2.100.000 Lekë
4 Zgjerim i rrugës hyrëse të qytetit, parkimi dhe rikualifikimi i qendrës së qytetit 16.097 € 1.999.200 Lekë
5 Rikonstruksion urban i zonës përreth "Qytezës së femijëve", Korçë 13.043 € 1.620.000 Lekë
6 Sistemim, asfaltim i rrugës Kryqëzimi autostradë, Rrëshen (Loti 1) 10.000 € 1.242.000 Lekë
7 Zgjerimi i unazës së qytetit Rrëshen 9.179 € 1.140.000 Lekë
8 Rikonstruksioni, sistem ngrohje, sistemim dhe rijetëzim i terreneve sportive shkolla e mesme Rrëshen, Bashkia Rreshen 8.454 € 1.050.000 Lekë
9 Rehabilitimi urban i sheshit "Zaranika" dhe Bulevardi "Aqif Pasha" (Segmenti nga kryqëzimi "1 Maji-Ura e Zaranikës"), Faza 4 7.300 € 906.600 Lekë
10 Rikonstruksion i shkollës së bashkuar dhe palestër Borizanë 7.003 € 869.828 Lekë
11 Rikonstruksion i palestrës së shkollës "7 Marsi", Cërik 6.947 € 862.800 Lekë
12 Rikonstruksion i konviktit të shkollës së mesme, Mirditë 6.529 € 810.948 Lekë
13 Gjelbërimi i Mjediseve Publike të Bashkisë Kolonjë, qyteti Ersekë, në veprat: “Monumenti i Rilindjes”, Rruga “R&S Gostivisht”, Rruga “20 Maji” dhe Rruga “Martirët e Borovës” 5.121 € 636.000 Lekë
14 Rikonstruksioni i Rrugës së Durrësit, Fushë-Krujë 4.831 € 600.000 Lekë
15 Rikonstruksion i shkollës 9-vjeçare “Bardhyl Popa”, Elbasan 4.725 € 586.800 Lekë
16 Ndërtimi i rrugës mbi kanalin K-192, trotuar dhe ndriçim (segmenti nga ish baza e hekurudhës deri në Stacionin Iliria Plazh) 4.290 € 532.800 Lekë
17 Zgjerimi i rrugës kryesore, si edhe rikualifikimi i sheshit Mustafa Merlika 3.816 € 474.000 Lekë
18 Rikonstruksioni i rrugës "Ura e pazarit- Varrezat Publike", Unaza e madhe 3.217 € 399.600 Lekë
19 Rikonstruksion i rrugëve dhe fasadave të sheshit "Rilindja", Ersekë 1.164 € 144.537 Lekë
20 Rikonstruksion i fasadave dhe zëvendësimi i ndriçimit në rrugët: "Koke Malci"-Qendër- "Rexhep Pashë Mati", "Kuvendi i Dukagjinit" dhe trotuaret për rrugën "Kuvendi i Dukagjinit" 957 € 118.800 Lekë
21 Ndërtim shkolla e mesme e bashkuar, Rrembec, Bashkia Maliq 186 € 23.100 Lekë
22 Pikë panoramike dhe sportive në Llogara (Projekte Riviera) 169 € 21.000 Lekë
23 Rikonstruksion i shkollës 9 vjeçare "Ali Agjahu" Lekë
24 Pedonalja e qytetit dhe Unaza e Poshtme, Bulqizë Lekë
25 Qendra e Qytetit të ri, sheshi para ish-Këshillit të Rrethit, Bulqizë Lekë
26 Sistemim, asfaltim i rrugës Bubullimë Imsht Lekë
27 Rikonstruksion i kompleksit të shkollave Fier-Shegan (2 shkolla, palestër dhe terrene sportive) Lekë
28 Unaza lindore e Kavajës, Faza I Lekë
Total: 271.801,00 33.757.613,00 Lekë
Lista tregon vlerën që investitorët i kanë paguar kontraktorëve për çdo projekt, sipas kritereve të kërkimit. Manuali i përdorimit përmban më shumë informacion se si të përdoret databaza.
# Lloji i projekteve Sasia Totale (eur) Sasia Totale (lek)
1 sheshe 127.541 € 15.840.600 Lekë
2 rikualifikime urbane 34.120 € 4.237.737 Lekë
3 kopshte dhe shkolla 33.844 € 4.203.476 Lekë
4 rrugë 31.517 € 3.914.400 Lekë
5 fasada 22.580 € 2.804.400 Lekë
6 ndërtesa 16.908 € 2.100.000 Lekë
7 projekte gjelbërimi 5.121 € 636.000 Lekë
8 të tjera 169 € 21.000 Lekë
Total: 271.800,00 33.757.613,00 Lekë
Lista tregon vlerën që investitorët i kanë paguar kontraktorëve, sipas kritereve të kërkimit. Manuali i përdorimit përmban më shumë informacion se si të përdoret databaza.
# Investitori Sasia Totale (eur) Sasia Totale (lek)
1 Bashkia Durrës 146.155 € 18.152.400 Lekë
2 Bashkia Korçë 29.952 € 3.720.000 Lekë
3 Bashkia Krujë 26.916 € 3.343.028 Lekë
4 Bashkia Mirditë 24.162 € 3.000.948 Lekë
5 Bashkia Rrëshen 13.217 € 1.641.600 Lekë
6 Bashkia Elbasan 12.024 € 1.493.400 Lekë
7 Bashkia Cërrik 6.947 € 862.800 Lekë
8 Bashkia Kolonjë 6.285 € 780.537 Lekë
9 Bashkia Fushë-Krujë 4.831 € 600.000 Lekë
10 Bashkia Himarë 957 € 118.800 Lekë
11 Bashkia Maliq 186 € 23.100 Lekë
12 Këshilli i Qarkut Vlorë 169 € 21.000 Lekë
13 Bashkia Kavajë Lekë
14 Bashkia Lushnjë Lekë
15 Bashkia Bulqizë Lekë
Total: 271.801,00 33.757.613,00 Lekë
Lista tregon vlerën që kontraktuesit kanë marrë nga investitorët, sipas kritereve të kërkimit. Manuali i përdorimit përmban më shumë informacion se si të përdoret databaza.
# Kontraktuesi Sasia Totale (eur) Sasia Totale (lek)
1 Erald G (supervisory company) 271.800 € 33.757.613 Lekë
Total: 271.800,00 33.757.613,00 Lekë

Vendndodhjet e projekteve