Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Ndërtimi i Bypass-it të qytetit Klos

Statusi

Përfunduar

Kosto në euro

945.168 €

Kosto në lekë

117.389.926 lekë

Ky projekt është financuar nëpërmjet vendimit të Komitetit të Zhvillimit të Rajoneve datë 13 Shkurt 2017, nëpërmjet programit të financimit të infrastrukturës vendore dhe rajonale.

Lloji i projekteverrugë
BashkiaKlos
InvestitorëtBashkia Klos
Kontraktorët
Kompani ndërtimiUleza Ndertim
Mbikëqyrës punimeshHMK - Consulting
Vendndodhja e projektit