Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Rikonstruksion i rrugës “Qemal Stafa” dhe “Kristaq Lacka”

Statusi

Përfunduar

Kosto në euro

1.127.564 €

Kosto në lekë

140.043.456 lekë

Ky projekt është financuar nëpërmjet vendimit të Komitetit të Zhvillimit të Rajoneve datë 25 Shkurt 2015, nëpërmjet programit të financimit të infrastrukturës vendore dhe rajonale.

Lloji i projekteverrugë
BashkiaKuçovë
InvestitorëtBashkia Kuçovë
Kontraktorët
Kompani ndërtimiSalillariBesta
Vendndodhja e projektit