Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Rikonstruksion i rrugës Librazhd-Orenjë

Statusi

Përfunduar

Kosto në euro

225.198 €

Kosto në lekë

27.969.585 lekë

Ky projekt është financuar nëpërmjet vendimit të Komitetit të Zhvillimit të Rajoneve datë 8 Maj 2015, nëpërmjet programit të financimit të infrastrukturës vendore dhe rajonale.

Lloji i projekteverrugë
BashkiaLibrazhd
InvestitorëtFondi Shqiptar i Zhvillimit
Kontraktorët
Kompani ndërtimiSalillari
Vendndodhja e projektit