Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Rehabilitim i fasadave të qytetit Fushë Krujë

Statusi

Përfunduar

Kosto në euro

228.350 €

Kosto në lekë

28.361.084 lekë

Ky projekt është financuar nëpërmjet vendimit të Komitetit të Zhvillimit të Rajoneve datë 16 Mars 2015, nëpërmjet programit të financimit të infrastrukturës vendore dhe rajonale.

Lloji i projektevefasada
BashkiaKrujë
InvestitorëtBashkia Fushë-Krujë
Kontraktorët
Kompani ndërtimiHastoci
Vendndodhja e projektit