Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Ndërtim shkolla e mesme e bashkuar, Rrembec, Bashkia Maliq

Statusi

Përfunduar

Kosto në euro

435.191 €

Kosto në lekë

54.050.708 lekë

Ky projekt është financuar nëpërmjet vendimit të Komitetit të Zhvillimit të Rajoneve datë 18 Prill 2016, nëpërmjet programit të financimit të arsimit dhe sportit.

Lloji i projektevekopshte dhe shkolla
BashkiaMaliq
InvestitorëtBashkia Maliq
Kontraktorët
Kompani ndërtimiVaraku ERAJLI NDERTIM
Mbikëqyrës punimeshErald GXH & MILER
Vendndodhja e projektit