Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Rikonstruksioni objektit dhe terreneve sportive të shkollës 9 vjeçare "Kozma Gjoke Basho"

Statusi

Përfunduar

Kosto në euro

692.266 €

Kosto në lekë

85.979.400 lekë

Ky projekt është financuar nëpërmjet vendimit të Komitetit të Zhvillimit të Rajoneve datë 18 Prill 2016, nëpërmjet programit të financimit të arsimit dhe sportit.

Lloji i projektevekopshte dhe shkolla
BashkiaPogradec
InvestitorëtBashkia Pogradec
Kontraktorët
Kompani ndërtimiNDREGJONI VLLAZNIA NDERTIM I.S
Vendndodhja e projektit