Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Lista tregon vlerën që investitorët i kanë paguar kontraktorëve për secilin lloj të projekteve, sipas kritereve të kërkimit. Manuali i përdorimit përmban më shumë informacion se si të përdoret databaza.
# Projekti Sasia Totale (eur) Sasia Totale (lek)
1 Rikonstruksioni objektit dhe terreneve sportive të shkollës 9 vjeçare "Kozma Gjoke Basho" 353.056 € 43.849.494 Lekë
2 Rikonstruksion i shkollës 9 vjeçare "31 Korriku" 297.492 € 36.948.468 Lekë
3 Kompleksi i lodrave Burrel 274.585 € 34.103.509 Lekë
4 Rikonstruksion i kopshtit nr. 1 në bashkinë Laç (dy kate) 162.803 € 20.220.083 Lekë
5 Rikonstruksioni i shkollës së mesme "Skënderbej" Krujë, (sistem ngrohje dhe sistemim oborri) 102.664 € 12.750.910 Lekë
Total: 1.190.600,00 147.872.464,00 Lekë
Lista tregon vlerën që investitorët i kanë paguar kontraktorëve për çdo projekt, sipas kritereve të kërkimit. Manuali i përdorimit përmban më shumë informacion se si të përdoret databaza.
# Lloji i projekteve Sasia Totale (eur) Sasia Totale (lek)
1 kopshte dhe shkolla 916.014 € 113.768.955 Lekë
2 të tjera 274.585 € 34.103.509 Lekë
Total: 1.190.599,00 147.872.464,00 Lekë
Lista tregon vlerën që investitorët i kanë paguar kontraktorëve, sipas kritereve të kërkimit. Manuali i përdorimit përmban më shumë informacion se si të përdoret databaza.
# Investitori Sasia Totale (eur) Sasia Totale (lek)
1 Bashkia Pogradec 353.056 € 43.849.494 Lekë
2 Bashkia Mat 297.492 € 36.948.468 Lekë
3 Bashkia Burrel 274.585 € 34.103.509 Lekë
4 Bashkia Laç 162.803 € 20.220.083 Lekë
5 Bashkia Krujë 102.664 € 12.750.910 Lekë
Total: 1.190.600,00 147.872.464,00 Lekë
Lista tregon vlerën që kontraktuesit kanë marrë nga investitorët, sipas kritereve të kërkimit. Manuali i përdorimit përmban më shumë informacion se si të përdoret databaza.
# Kontraktuesi Sasia Totale (eur) Sasia Totale (lek)
1 VLLAZNIA NDERTIM I.S (construction company) 1.190.600 € 147.872.464 Lekë
Total: 1.190.600,00 147.872.464,00 Lekë

Vendndodhjet e projekteve