Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Rikualifikimi i hapësirave përreth pallatit të kulturës, rruga me trafik të kufizuar /pedonalja "Pasho Hysi", rruga automobilistike "Pasho Hysi"

Statusi

Përfunduar

Kosto në euro

2.131.273 €

Kosto në lekë

264.704.108 lekë

Ky projekt është financuar nëpërmjet vendimit të Komitetit të Zhvillimit të Rajoneve datë 10 Mars 2016, nëpërmjet programit të financimit të infrastrukturës vendore dhe rajonale.

Lloji i projekteverikualifikime urbane
BashkiaSkrapar
InvestitorëtBashkia Skrapar
Kontraktorët
Kompani ndërtimiALB LEAA INTERNATIONALDESARET COMPANY
Vendndodhja e projektit