Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Gjelbërimi i mjediseve publike të Bashkisë së Vaut të Dejës

Statusi

Përfunduar

Kosto në euro

770.821 €

Kosto në lekë

95.736.000 lekë

Ky projekt është financuar nëpërmjet vendimit të Komitetit të Zhvillimit të Rajoneve datë 12 Prill 2017, nëpërmjet programit të financimit të rehabilimit mjedisor, gjelbërimit dhe pyllëzimit.

Lloji i projekteveprojekte gjelbërimi
BashkiaVau i Dejës
InvestitorëtBashkia Vau i Dejës
Kontraktorët
Mbikëqyrës punimeshArena MK
Kompani projektueseAlbGarden
Vendndodhja e projektit