Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Lista tregon vlerën që investitorët i kanë paguar kontraktorëve për secilin lloj të projekteve, sipas kritereve të kërkimit. Manuali i përdorimit përmban më shumë informacion se si të përdoret databaza.
Lista tregon vlerën që investitorët i kanë paguar kontraktorëve për çdo projekt, sipas kritereve të kërkimit. Manuali i përdorimit përmban më shumë informacion se si të përdoret databaza.
# Lloji i projekteve Sasia Totale (eur) Sasia Totale (lek)
1 rrugë 14.088 € 1.749.672 Lekë
2 projekte gjelbërimi 773 € 96.000 Lekë
3 të tjera 575 € 71.477 Lekë
4 kopshte dhe shkolla Lekë
Total: 15.436,00 1.917.149,00 Lekë
Lista tregon vlerën që investitorët i kanë paguar kontraktorëve, sipas kritereve të kërkimit. Manuali i përdorimit përmban më shumë informacion se si të përdoret databaza.
# Investitori Sasia Totale (eur) Sasia Totale (lek)
1 Bashkia Poliçan 7.530 € 935.232 Lekë
2 Bashkia Gramsh 5.758 € 715.200 Lekë
3 Bashkia Gjirokastër 1.063 € 132.077 Lekë
4 Bashkia Vau i Dejës 773 € 96.000 Lekë
5 Bashkia Kolonjë 311 € 38.640 Lekë
6 Bashkia Prrenjas Lekë
7 Bashkia Kavajë Lekë
Total: 15.435,00 1.917.149,00 Lekë
Lista tregon vlerën që kontraktuesit kanë marrë nga investitorët, sipas kritereve të kërkimit. Manuali i përdorimit përmban më shumë informacion se si të përdoret databaza.
# Kontraktuesi Sasia Totale (eur) Sasia Totale (lek)
1 Arena MK (supervisory company) 15.436 € 1.917.149 Lekë
Total: 15.436,00 1.917.149,00 Lekë

Vendndodhjet e projekteve