Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Gjelbërimi i vijës bregdetare të qytetit të Vlorës, Lungomare

Statusi

Përfunduar

Kosto në euro

835.950 €

Kosto në lekë

103.824.931 lekë

Ky projekt është financuar nëpërmjet vendimit të Komitetit të Zhvillimit të Rajoneve datë 23 Shtator 2014, nëpërmjet programit të financimit të infrastrukturës vendore dhe rajonale.

Lloji i projekteveprojekte gjelbërimi
BashkiaVlorë
InvestitorëtBashkia Vorë
Kontraktorët
Kompani projektueseGARDEN LINE
Vendndodhja e projektit