Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Rikonstruksion i shkollës 9-vjeçare, fshati Seferan

Statusi

Përfunduar

Kosto në euro

123.192 €

Kosto në lekë

15.300.444 lekë

Ky projekt është financuar nëpërmjet vendimit të Komitetit të Zhvillimit të Rajoneve datë 16 Tetor 2018, nëpërmjet programit të financimit të arsimit dhe sportit.

Lloji i projektevekopshte dhe shkolla
BashkiaBelsh
InvestitorëtBashkia Belsh
Kontraktorët
Kompani ndërtimiShkelqimi 07Fled
Mbikëqyrës punimeshDricons
Vendndodhja e projektit