Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Rikonstruksion i shkollës së mesme Sami Frashëri, Belsh

Statusi

Në ndërtim

Kosto në euro

749.662 €

Kosto në lekë

93.108.017 lekë

Ky projekt është financuar nëpërmjet vendimit të Komitetit të Zhvillimit të Rajoneve datë 27 Mars 2019, nëpërmjet programit të financimit të arsimit dhe sportit.

Lloji i projektevekopshte dhe shkolla
BashkiaBelsh
InvestitorëtBashkia BelshBashkia Ballsh
Kontraktorët
Kompani ndërtimiErgiINERTI
Kompani projektueseZenit 06
Vendndodhja e projektit