Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Rikonstruksion i shkollës 9-vjeçare “Jorgji Dilo”, Elbasan

Statusi

Përfunduar

Kosto në euro

991.316 €

Kosto në lekë

123.121.492 lekë

Ky projekt është financuar nëpërmjet vendimit të Komitetit të Zhvillimit të Rajoneve datë 27 Mars 2019, përmes programit të financimit të arsimit dhe sportit.

Lloji i projektevekopshte dhe shkolla
BashkiaElbasan
InvestitorëtBashkia Elbasan
Kontraktorët
Kompani ndërtimiErgiINERTI
Mbikëqyrës punimeshTaulantTirana New Supervisor
Vendndodhja e projektit