Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Ndërtim i shkollës 9-vjeçare “Kosova”, Tiranë

Statusi

Përfunduar

Kosto në euro

2.093.989 €

Kosto në lekë

260.073.375 lekë

Ky projekt është financuar nëpërmjet vendimit të Komitetit të Zhvillimit të Rajoneve datë 13 Korrik 2016, përmes programit të financimit të arsimit dhe sportit.

Lloji i projektevekopshte dhe shkolla
BashkiaTiranë
InvestitorëtBashkia Tiranë
Kontraktorët
Kompani ndërtimiAlba Konstruksion ED KONSTRUKSION
Mbikëqyrës punimeshA&E ENGINEERING
Vendndodhja e projektit