Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Rikonstruksioni i sheshit të Tepelenës dhe hyrjes së Kalasë së Tepelenës

Statusi

Përfunduar

Kosto në euro

472.267 €

Kosto në lekë

58.655.587 lekë

Ky projekt është financuar nëpërmjet vendimit të Komitetit të Zhvillimit të Rajoneve datë 9 Prill 2014, nëpërmjet programit të financimit të infrastrukturës vendore dhe rajonale.

Lloji i projekteverikualifikime urbane
BashkiaTepelenë
InvestitorëtBashkia Tepelenë
Kontraktorët
Kompani ndërtimiLeon KonstruksionGjikuria
Mbikëqyrës punimeshC.E.C 11
Vendndodhja e projektit