Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Lista tregon vlerën që investitorët i kanë paguar kontraktorëve për secilin lloj të projekteve, sipas kritereve të kërkimit. Manuali i përdorimit përmban më shumë informacion se si të përdoret databaza.
# Projekti Sasia Totale (eur) Sasia Totale (lek)
1 Rikonstruksion i shkollës së mesme "Spiro Gjiknuri" dhe kthimi në objekt arsimor 9 vjeçar 411.903 € 51.158.322 Lekë
2 Rikonstruksioni i sheshit të Tepelenës dhe hyrjes së Kalasë së Tepelenës 236.134 € 29.327.793 Lekë
3 Rehabilitimi i kryqëzimit të Shkozës, Bashkia Tiranë 147.827 € 18.360.084 Lekë
4 Studimi urbanistik dhe infrastruktura e zonës së spitalit 89.942 € 11.170.736 Lekë
Total: 885.806,00 110.016.935,00 Lekë
Lista tregon vlerën që investitorët i kanë paguar kontraktorëve për çdo projekt, sipas kritereve të kërkimit. Manuali i përdorimit përmban më shumë informacion se si të përdoret databaza.
# Lloji i projekteve Sasia Totale (eur) Sasia Totale (lek)
1 kopshte dhe shkolla 411.903 € 51.158.322 Lekë
2 rrugë 237.768 € 29.530.820 Lekë
3 rikualifikime urbane 236.134 € 29.327.793 Lekë
Total: 885.805,00 110.016.935,00 Lekë
Lista tregon vlerën që investitorët i kanë paguar kontraktorëve, sipas kritereve të kërkimit. Manuali i përdorimit përmban më shumë informacion se si të përdoret databaza.
# Investitori Sasia Totale (eur) Sasia Totale (lek)
1 Bashkia Himarë 411.903 € 51.158.322 Lekë
2 Bashkia Tepelenë 326.075 € 40.498.529 Lekë
3 Fondi Shqiptar i Zhvillimit 147.827 € 18.360.084 Lekë
Total: 885.805,00 110.016.935,00 Lekë
Lista tregon vlerën që kontraktuesit kanë marrë nga investitorët, sipas kritereve të kërkimit. Manuali i përdorimit përmban më shumë informacion se si të përdoret databaza.
# Kontraktuesi Sasia Totale (eur) Sasia Totale (lek)
1 Gjikuria (construction company) 885.805 € 110.016.935 Lekë
Total: 885.805,00 110.016.935,00 Lekë

Vendndodhjet e projekteve